Menü Bezárás

Dammannba is javasolt kezelőfelület

Miért jobb a Dammann önjáró permetezőben inkább az Ag Leader InCommand 1200-as monitorját használni az eredeti helyett? 


Az Ag Leader termékek korábban az Egyesült Államokban az év top precíziós terméke díját nyerték el. Azóta is lelkesen, gőzerővel folynak a fejlesztések, hogy ennek a címnek minden fronton megfeleljenek. (Kis érdekes “bulvár info”, hogy az Ag Leaderes dolgozók nagy része saját farmmal is rendelkezik, így első kézből kapnak visszajelzéseket a fejlesztésekről.) Az Ag Leader kezelőfelületek kiemelkedők az adatfeldolgozásban, többféle feladatra felhasználhatók, és más márkák GPS GPS vevőivel is együtt tudnak dolgozni. Dammann permetezőkbe kezelőfelületként az alábbi előnyök miatt kifejezetten ajánljuk.

 

Mit nyer az Ag Leader 1200-as monitorral?

 • Elindult a gazdaság egy egységes kezelőfelület, egységes adatkezelés irányába, akár ISOBUS-os, akár nem ISOBUS-os* a munkagép állomány.
 • Az elvégzett munkák információi akár online is követhetőek (nem csak flottakövetés!), könnyen kivihetők az irodából, az adattovábbítás egységes, biztonságos, korszerű. (AgFiniti  alkalmazás).
 • Kombájnban hozamtérképezésre*** is felhasználható. Csak a szenzorokat kell beszerelni, így a további fejlesztés megoldható alacsony költségvetésből!
 • Pontos és valóságos adatok keletkeznek a kijuttatott anyagokról és az elvégzett munkákról minden egyes négyzetméterre!

INNEN már csak egy NAGYON APRÓ LÉPÉS a HELYSPECIFIKUS GAZDÁLKODÁS!

*Az InCommand 1200-as alkalmas nem ISOBUS-os munkagépek vezérlésére is:

 • alapfelszereltségű vetőgépét hidromotor és tőszámszabályozó modul felszerelésével alkalmassá lehet tenni, differenciált tőszámmal történő szemenkénti vetésre,
 • ha van egy alapfelszereltségű vontatott, vagy függesztett permetezőgépe, a DirectCommand szett felszerelésével komplett permetező vezérlés valósítható meg (automatikus szakaszolás, változó dózis),
 • alapfelszereltségű műtrágyaszórónál vezérlőmodul felszerelésével elérhetővé válik a terv szerinti műtrágya kijuttatás is.

Természetesen ISOBUS-os munkagépek vezérlésére is alkalmas a monitor.

**Az AgFiniti használatával valós idejű és elmentett adatokhoz juthat mobil eszközeiről:

 • Az AgFiniti program pontos és használható információkkal látja el a felhasználót a különböző műveletekről, így növelhető a munkagép termelékenysége és magabiztos döntéseket hozhat a monitor és a csatlakoztatott eszközök segítségével, függetlenül a táblák távolságtól.
 • Nincs több tűnődés, vajon mi történik a művelet során, vagy várakozás a nap végéig, vagy arra, hogy kimenjünk a táblára megnézni, mi történt. Nézhetjük a műveletet élő egyenes adásban!
 • 2019. márciusától a DisplayCast-et futtató InCommand monitorok valós időben továbbítják a vetési művelet térképét egy csatlakoztatott AgFiniti mobilalkalmazáshoz, pl. egy iPad-hez.

***Egy megfelelően felkészített kombájnba áttéve a hozamtérképező rendszert is kiszolgálja:

 • ha alapfelszereltségű kombájnjába beszerelésre kerül az Ag Leader súly -és szemnedvességmérő modulja, az InCommand 1200-as monitoron követni tudja a hozamok és nedvesség alakulását térképes formában.
 • Egy Claas Lexion 670-es esetén a kombájn “felokosítása” kb. másfél millió Ft-ból megoldható.

Ha felkeltette érdeklődését az InCommand monitor, akkor kérje visszahívásunkat iroda(kukac)magtargps.hu címen,
vagy kérdezze telefonon Nagy Bencét a 06-20-222-2852-es számon.