Menü Bezárás

InCommand® 1200

Az InCommand termékcsalád az Ag Leader kezelőfelülete, mely kifejezetten a precíziós gazdálkodás irányába nyitott vásárlók számára lett megalkotva. A legtöbb munkagép kezelési kérdésre, megoldásra ezekkel az eszközökkel tudunk jó megoldást nyújtani. Az InCommand termékcsalád rendelkezik olyan különleges megoldásokkal az adatkezelés területén, mely megkönnyíti az előre elkészített kijuttatási, majd az elkészült megvalósítási térképek, adatok kezelését, megosztását. Bővebben ezekről az AgFinti menüben olvashat.

Az InCommand 1200-as kezelőfelület az Ag Leader nagyobbik kezelőfelülete, kibővített funkcionalitású az InCommand 800-hoz képeset.

InCommand 1200 precíziós gazdálkodás hasznos eszköze

Mikor válassza a nagyobbik kezelőfelületet?

  • Több olyan feloldás kellene az InCommand 800-ra, ami alapesetben már ennek az árában benne van. Például szükség lesz: automatikus szakaszolásra, ISOBUS feladatvezérlésre, többanyagos kijuttatás kezelésére.
  • Vetés során extra funkciókra, felszerelésekre van szüksége, mint például: vetésellenőrzés, vetésmélység szabályozás, elektromos vetőelem meghajtás.
  • Osztott képernyőt szeretne használni.
  • OptRx szenzor használatát tervezi.
  • Betakarítás során a hozamtérképezésnél a fajtakövetésre is szüksége lenne.
  • Szeretne dréncsövezni az InCommand 1200-as monitorral.

Részletes összehasonlító táblázat a kétféle monitor között.

IC800andIC1200
Gyártó: Ag Leader
Képernyőtípus: színes, érintőképernyős
Méret: 30,7 cm
Antenna kompatibilitás:  bármilyen gyári vagy saját márkás: GPS 6000 és GPS 7500
Nyelv: magyar