Menü Bezárás

EZ-Pilot (direkt motoros)

EZ-Pilot automatikus kormányzási rendszert azoknak ajánljuk, akik már többre vágynak, mint egy EZ-Steer (dörzskerekes kormányautomatika), de a pontossági igényük még nem éri el egy robotpilóta (hidraulika körbe épített automatikus kormányzás) szintjét, vagy nem akarnak még AutoPilot Motor Drive rendszerre váltani (esetleg csak később, több lépcsőben).

EZ-Pilot bekötési séma

 

Tulajdonságok:

  • T3 dőléskompenzáló technológia, hogy az egyenes egyenes maradjon akár lejtőn, hegyoldalon vagy egyenetlen terepeken is.
  • A kormányautomatika motorja olyan keskeny, hogy elfér a kormányoszlopon, így jobb hozzáférést biztosít az egyéb kezelőegységekhez a műszerfalon.
  • Erős fogaskerekes motor biztosítja a pontos automatikus kormányzást a még nehezebben forgatható kormányok esetében is.
  • Az Ez-Pilot elektromos motorja gyorsan reagál a kormányzási feladatokra, így azonnal képes beavatkozni a megfelelő soron tartási pontosság elérése érdekében.
  • A rugalmas telepítési opcióknak köszönhetően a felhasználó választhat, hogy az eredeti vagy az opcionális kormánykereket használja. Az opcionális kormánykerék használatával is elérhető az eredeti kormánykerék magasság.

Az Ez-Pilot kormányautomatikánál használt SAM-200 motor az alapja az AutoPilot Motor Drive kormányzási megoldásnak.

 

Gyártó: Trimble
Ajánlott kezelőfelület: FM-750 vagy FM-750 LITE
Ajánlott pontosság: EGNOS, Range Point RTX