Menü Bezárás

Mit tud az InCommand a vetési műveletek kapcsán?

Az InCommand kezelőfelületek teljesen ISOBUS kompatibilisek. A legújabb V3 feladatvezérlő (task controll) akár 144 szakaszt tud lekezelni a külső gyártó vezérlőjével. Hazai környezetben többféle vetőgép gyártó termékéhez kapcsolva bizonyított már: Pöttinger, Vaderstad, Horsch, Kverneland.

Az InCommand az ISOBUS vezérlésen és szakaszkezelésen túl egyéb extra funkciókkal is kiterjeszthető vetés tematikában, melyeket hazai környezetben mind felszerelésre kerültek már leginkább hagyományos alap kivitelű John Deere vetőgépeken:

–        Differenciált tőszámmal való vetés

–        Sorról sorra és akár magról magra történő vetésellenőrzés (Prescision Planting Wave Vision ultrahangos szenzorra-)

–        Kanyar kompenzációval ellátott elektromos vetőelemekkel, melyek extra karbantartást sem igényelnek. Szemben a lánchajtással és kuplungokkal.

–        Hidraulikus leszorító erő szabályozó rendszerrel, ami egységes kelést, magasabb hozamot biztosít azokon a területeken is, ahol táblán belül változó a talajtípus.

John Deere 6 soros vetőgép felszerelése Ag Leader vetésvezérlési megoldásokkal

Ezen a fejlesztések nagy része a legtöbb meglévő vetőgépre felszerelhetők. Bevezetésük nem igényel munkagép park cserét, hanem elegendő a meglévő eszközre illeszteni. Gondoljon bele ezek messze kisebb beruházást igénylő funkciók, mint egy teljes munkagéppark csere. Sokakban él az a téveszme, hogy a helyspecifikus gazdálkodáshoz 10 -20…100 millió Ft alatt neki sem lehet állni.  Kérjen ajánlatot az Ag Leader rendszerekre akár most, és meg fog döbbenni, hogy milyen alacsony beruházási költséggel érhetők el a legújabb technikák. A jövő profit alapú gazdálkodási lehetőségei pedig elérhetőbbek mindenki számára, mint az a köztudatban van.

Az InCommand illeszthető még permetezőkhöz, műtrágyaszórókhoz, kombájnokhoz hozammérésre.