Menü Bezárás

AgFiniti®

Adatelérés bárhonnan és bármikor!

Az adatátvitel a teljes gazdaságban megérkezett és egészen új megvilágításba helyezi a működést. Ossza meg adatait kollégáival, és hozzák meg saját döntéseiket saját területeikről! Ag AgFiniti valós és korábban elmentett adatokhoz egyaránt elérést biztosít bárhonnan. Zökkenőmentesen hozzáférhet térképeihez, riportjaihoz bármilyen mobil eszközről. Hozza meg a legjobb döntéseket valós adatok alapján! Kösse össze bárhonnan a teljes működést az irodától a traktor fülkéig!

Biztosítsa az adatáramlást a döntéshozók között!
Az AgFiniti növeli a termelékenységet az információáramlás biztosításával. A valós és mentett adatok (kijuttatási tervek, sorvezetési vonalak, kezelt területi adatok stb.) elérhetőek az összes rendelkezésre álló eszközön, legyen az egy gép, egy mobil eszköz, tablet, irodai számítógép. Nincsen szükség USB-re vagy irodai szoftver feldolgozásra, mert az AgFiniti minden adatot automatikusan szinkronizál az összes eszköz között internetkapcsolaton keresztül. Képzelje el, hogy milyen lenne, ha a szaktanácsadója elküldhetné a InCommand monitorjára a kijuttatási terveket!  Egyszerűnek hangzik? Egyszerű is! Milyen lenne, ha a kijuttatás végeztével a gépkezelő már a fülkéből visszaküldhetné, hogy mi valósult meg? A jó hír, hogy mindezt nem kell már elképzelni, mert valóban működik már hazai, magyar gazdaságokban is.
A szolgáltatás éves díjért megrendelhető.

Vigye magával adatait!
Bármikor megtekintheti a részletes adatait telefonról, tabletről vagy számítógépről is. Végezhetünk mélyebb elemzéseket is az adatok részletes, helyspecifikus megismerésével. Lekérdezhetjük a hozamot, a kijuttatásokat. A felszerelt gépről statisztikák tekinthetők meg: sebesség, irány, munkavégzés típusa. Lehetőség van arra is, hogy jegyzeteket, képeket rögzítsen felmérés közben a térképre. A valós és mentett adatokat bárhová magával viheti.

Megszűnik a feldolgozási és várakozási idő, mert a fülkéből azonnal elérhetőek a térképek az elvégzett adatokkal. Összehasonlíthatók a különböző fajta/hibridek viselkedése a hozamok függvényében. Ez az információ több évre visszamenőleg is elérhető, egymásra helyezhető a trendek megértéséhez. Könnyedén egymásra helyezhető a térképen az előző évek adata a trend elemzésének elvégzéséhez. A mélyebb elemzések elvégzéséhez az AgFiniti zökkenőmentes adatátvitelt biztosít SMS programmal.

Milyen lépésekkel juthat mindezekhez az előnyökhöz?

  1. Hozza létre AgFinti fiókját a agfiniti.com oldalon (ingyenes, ha meglévő SMS szoftver felhasználó, akkor használja az ottani belépési adatait.,)
  2. Vásárolja meg viszonteladójától az Essential szolgáltatást és aktiválja a kapott kóddal az agfinti.com oldalon.
  3. Jelentkezzen be InCommand kezelőfelületekkel az AgFiniti fiókjába. A monitorok, a számítógépekhez hasonlóan alkalmasak a wifi csatlakozásra.
AgFinti elérés
AgFiniti elérés

AgFiniti Essential licensz tartalma, ára

  • maximum 500 GB adattárolás
  • maximum 3 monitor
  • maximum 4000 ha terület
  • éves előfizetési díja  nagyságrendlileg 160 000 Ft + áfa (Kérjen árajánlatot!)a kód felhasználásától kezdve 1 éven át

AgFiniti mobil applikáció iPAD-ra

Az applikáció ingyenes letölthető és internetkapcsolat nélkül (csak WIFI-re csatlakozással) letölthető az applikációba az InCommand monitorjából származó adatok.