Menü Bezárás

Kezelőfelület szinkronizáció

DisplayCast™ (kezelőfelület szinkronizáció) technológiával az InCommand 800 és 1200 kezelőfelületek valós időben képesek megosztani a sorvezetési vonalakat, lefedési térképeket és sok egyéb más dolgot.

A kezelőfelületen keresztül begyűjtött összes információ a táblákról (beleértve a sorvezetési vonalakat, tábla térképeket) segíti a jobb és gyorsabb döntéshozatalt. Az adatcsere több kezelőfelület között is létrejöhet függetlenül attól, hogy azok azonos vagy különböző táblákon végzik el a feladatokat.

Az Ag Leader InCommand kezelőfelületei megosztják az alább információkat egymással:

  • lefedési térképek automatikus szakaszoláshoz,
  • sorvezetési vonalak,
  • tábla összesítő adatok,
  • hozamtérképek,
  • vetési térképek,
  • és sok más adatot, információt.

A hatékonyabb, gyorsabb információcsere segíti a jobb termelékenységet. A fogások pontos helyzetének ismerete, a kezelt területek térképei mind olyan adat, melynek felhasználásával hatékonyabbá tehetjük a növénytermesztést.

Jeff Dickens, az Ag Leader termékek értékesítési specialistája, a következőket mondta: “Kulcsfontosságú, hogy újra és újra elmondjuk, hogy a DisplayCast funkcionalitásban sokkal több van egy egyszerű szinkronizációnál. Elérhetőek a vetéskor keletkezett térképek a permetezőben vagy a kombájnban. Láthatóak a hozamtérképek bárhonnan. A tavaszi műtrágyázás adatai elérhetőek a vetőgépen. És így tovább. Amikor észrevesszük ezeket a lehetőségeket, akkor azok is meglátják a szükségességét a DisplayCast-nak, akik korábban ezt nem is gondolták.”