Menü Bezárás

Hozamtérképezés

Az Ag Leader 1992-ben jött ki az első hozamtérképezőjével és forradalmasította az adatkezelést. Manapság a megbízható hozamadatok kiemelkedő fontosságúak a döntésekhez. Ne bízza ezeket a fontos adatokat akármilyen hozamtérképezési rendszerre! Bízza magát az Ag Leader hozamtérképezési szakértőire!

Főbb jellemzők:

  • A pontos hozammérési adatok érdekében új kalibrálási eljárást dolgoztunk ki, mely könnyebbé és gyorsabbá teszi a folyamatot.
  • A két lenullázható hozamszámlálóval könnyedén követheti a betakarítási folyamatot.
  • A kabint elhagyva is magával viheti az adatokat bárhová az iPad-jén az AgFiniti Mobile segítségével.
  • Növelje a termelékenységet a DisplayCast használatával az InCommand esetén. Betakarítás közben láthatja a más kijelzőkből származó kezelési adatokat és egyéb hely specifikus jellemzőket!
  • Használja ki az osztott képernyők adta lehetőséget az InCommand 1200-as monitoron. Akár 4 kamera képe is használható a biztonságos áttöltéshez, elszállításhoz!
  • A kezelőfelületről azonnal láthatóak az összesített adatok a levágott területek méretéről, hozamairól, nedvességtartalmáról.

Adatösszesítés legegyszerűbb módja
A hozamadatok elérése könnyebb, mint valaha az InCommand leegyszerűsített kalibrálási eljárásával. A frissített kalibrációs eljárás segítségével pontosabb értékeket kap a betakarításról. Hozzon valós adatokon alapú döntéseket! A két lenullázható hozamszámlálóval könnyedén követheti a betakarítási folyamatot.

Hogyan lehet egyszerűsíteni?
Használja az AgFinitit a hozamvesztési tényezők felmérésére! Vigye magával bárhová a hozamtérképezési adatokat egy iPad-en. A valós adatokon alapú döntésekhez helyezzen egymásra a térképeken akár több év hozamtérképezési adatait. Az AgFiniti segítségével (jogosultságot adva vagy e-amilen elküldve) könnyedén megoszthatja adatait, térképeit a szaktanácsadókkal.

Kezelőfelület szinkronizáció
Meg kell, hogy ossza több InCommand képernyő között a betakarítási adatokat vagy a fogásokat? DisplayCast funkciót használva az összes kezelőfelülete ugyanazokat az adatokat látja a gazdaságban. Minden adat elérhető a kombájnban is szükség esetén. Például megkaphatja a fogásokat, terv szerinti vetési adatokat, beállításokat és még sok egyéb adatot. Ag Leadert használva az összes adat egy kézben fut össze.

Gyártó: Ag Leader
Kezelőfelület: InCommand 1200 vagy InCommand 800