Menü Bezárás

FM-750 LITE

FM-750 LITE a legrugalmasabban fejleszthető sorvezető készülékek közé tartozik (automata kormányzás, munkagép vezérlés).  A népszerű és sokoldalú FM-750 sorvezető leegyszerűsített változata. Küllemében ugyanaz, de a szoftveres tudása leegyszerűsített. Jó választás azoknak, akik több lépcsőben, alacsonyabb árról indulva szeretnének eljutni az egyes funkciók (pl. automata kormányzás, kijuttatás-vezérlés) eléréséhez. A készülék érintőképernyős, magyar nyelvű szoftverrel ellátott. LED sor segíti a kézi sorontartást a kijelző tetején. A készülékhez Ag25-ös antenna is jár, mely pontosság tekintetében a legmagasabb igényeket (RTK-ra is feloldható) is kielégíti. Ez az antenna elérhetővé teszi a Range Point RTX szolgáltatást is a készüléken, mellyel 10 cm-es csatlakozási pontosság körül dolgozhat, és élvezheti a GLONASS műholdak használatából adódó nagyobb pontosságot. A korrekció akciós időszakokban 1 évig ingyenesen kipróbálható, melyről tájékozódhat az értékesítőknél. A dobozban a sorvezető, Ag25-ös antenna mellett tápkábeleket és RAM tartót talál. További gépek bekábelezéséhez kérje ajánlatunkat!

Továbblépési lehetőségek:

  • Automata kormányzás feloldásával EZ-SteerEZ-Pilot, AutoPilot Motor DriveAutopilot kezelőfelületként használhatóvá válik. Feloldás árával kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat!
  • Kijuttatás vezérlés feloldása szükséges terv szerinti kijuttatási kód (VRA) használatához. Feloldás árával kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat!
Gyártó: Trimble
Képernyőtípus: érintőképernyős, színes
Képernyő méret: 20,3 cm
Antenna kompatibilitás: Ag25
Nyelv: magyar

FM-750 automata kormányzás irányába is továbbfejleszthető