Menü Bezárás

XCN-1050

Az XCN-1050-es andoridos, Precision-IQ szoftverrel futó, érintőképernyős kezelőfelület NAV-900 antennával jár együtt. A NAV-900-as antenna fejlett GNSS antenna és vezérlőegység egybeépített verziója (korábban ez a vezérlőegység a NavController, népszerűbb nevén a “szürke doboz”-ban került külön elhelyezésre.) A konstrukció ilyen jellegű kialakítása még jobban egyszerűsíti a rendszer átszerelhetőségét, több gépen való kihasználtságát. Automata kormányzás esetén leggyakrabban AutoPilot Motor Drive-val vagy Autopilot rendszerekhez kerül telepítésére. Elérhető még EZ-Pilot Pro kormányzással is ez a kezelőfelület.

Az XCN-1050-es monitor RTK korrekcióhoz kétféle módon is kapcsolódhat: saját modemmel (1 SIM-es verzió) vagy WIFI hotspot feloldást vásárolva, akár saját telefonjának mobilinternet kapcsolatán keresztül is.

Az XCN-1050 kezelőfelületet ISOBUS kompatibilitással látták el, így a legtöbb ISOBUS-os munkagéppel összekapcsolható. ISOBUS feladatvezérlés feloldása külön, egyszeri költséggel járhat.

Gyártó: Trimble
Képernyőtípus: érintőképernyős, színes
Képernyő méret: 26,3 cm
Antenna kompatibilitás: NAV-900
Nyelv: magyar

XCN-1050 és NAV-900